Basında Biz

Nafi Güral Eğitim Vakfı’ndan 28 Tekerlekli Sandalye

Tekerlekli Sandalye -6 Tekerlekli Sandalye -5 Tekerlekli Sandalye -4 Tekerlekli Sandalye -3 Tekerlekli Sandalye -2 Tekerlekli Sandalye -1

Kurulduğu günden itibaren eğitim ve yardım konusunda faaliyetlerine hızla devam eden Nafi Güral Eğitim Vakfı, Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi üyelerine verdiği iftarda 28 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe’nin katıldığı iftar ve tekerlekli sandalye dağıtım töreninde konuşan Nafi Güral’ın eşi Vakıf Başkanı Gülsüm Güral, bu yapılan destekten dolayı Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’a teşekkür etti. Eğitim Vakfı tarafından 2’si Akülü olmak üzere toplam 28 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Törene ve iftara Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Nafi Güral, Gülsüm Güral, Erkan Güral, Daire amirleri, Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi üyeleri katıldı.

Comments are closed.