Basında Biz

Gülsüm Güral ‘Sevgi Eğitimi Ve Sevginin 5 Dili’ Konulu Konferansta Konuştu

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, Nafi Güral Eğitim Vakfı ve Final Dergisi Dershaneleri Kütahya Şubesince bazı okullarda ‘Sevgi Eğitimi ve Sevginin 5 Dili’ konulu seminerler veriliyor. Bu çerçevede Atakent İlköğretim Okulu’nda Vakıf Başkanı Gülsüm Güral’ın da katılımıyla bir seminer düzenlendi.

Nafi Güral Eğitim Vakfı Başkanı Gülsüm Güral, “Ailece eğitimi çok önemsediğimiz için bu vakfı kurduk. Eğitim vakfı kurulalı 2 yıl oldu. Vakfımızda 500 öğrenciye burs veriyoruz. Her gün 250 öğrenciye yemek veriyoruz. Burada toplanmamızın amacı; okullardaki eğitimin, sevginin, çocuklara olan sevginin 5 dili üzerine bir eğitim düzenlenmesi. Umarım ailelere çok faydalı olmuştur. Bundan sonra bu seminerler devam edecek. Bütün velileri bu seminerlere gelmeye davet ediyorum. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacaktır. Devletimize, milletimize, değerli evlatlar yetiştirmek için bu eğitimleri önemsememiz lazım” diye konuştu.

Comments are closed.