Projelerimiz

250 Zihinsel ve Fiziksel Engelli Otistik Öğrencilere Öğle Yemeklerinin Verilmesi

İlimizde faaliyet gösteren zihinsel ve fiziksel engelli eğitim veren Çinikent  İş Okulu,  Yavuz Selim Okulu ve Otisitikler Okulu bünyesindeki  ihtiyaç sahibi 250 öğrencimizin düzenli ve sağlıklı olarak beslenmesi amacıyla öğle yemekleri sağlanmaktadır.  Aynı zamanda bu öğrencilerimize her konuda destek sağlanmaktadır.

İlimizde bulunan Sakatlar Derneği, Körler Derneği,  Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda ve Sevgi Evlerinde bulunan öğrencilerimiz desteklenmektedir. Bu yurtlarda bulunan öğrencilerimizin özellikle okuma alışkanlıklarının gelişmesi için kitap yardımında bulunulmuş, dershane hizmetlerimizden yararlanmaları sağlanmıştır.